Escaperoom in historische Vischpoort Elburg

22 april 2022 – In de fraaie Hanzestad Elburg huist in de historische Vischpoort sinds kort een heel bijzondere escaperoom. Deze escaperoom heeft kleine, donkere ruimtes en heeeel steile trappen. De spellen staan in het teken van de Hanzestad en -steden en je komt gaandeweg heel wat te weten over de geschiedenis van Elburg en de Vischpoort.

‘Ontsnap uit één van de meest bijzondere locaties van Elburg: de historische Vischpoort. In deze iconische poort, tussen de haven en de oude Vesting van Elburg, kom je terecht in de tijd van de Hanze. Doorsta jij de sollicitatieprocedure in deze escaperoom om de nieuwe poortwachter te worden en de sleutel te bemachtigen van de Hanzestad Elburg? Los alle raadsels op en ontgrendel nieuwe verdiepingen in de poort!’ Met deze spannende zinnen worden bezoekers uitgedaagd om de escaperoom te bezoeken en daar de raadsels op te lossen.

De escaperoom kwam tot stand door ondersteuning van onder andere Museum Elburg en de gemeente Elburg. Het project ontving Interreg-subsidie en werd ondersteund door Veluwe op 1 in het kader van belevingsgebied Oude Zuiderzeekust & Hanze.

Meer informatie en reserveren kan via www.hanze-escaperoom.com.