Online bijeenkomst voor ondernemers: DE VELUWE LAADT JE OP!

Recreatieondernemers op de Veluwe krijgen steeds vaker de vraag of ze een laadpaal/-palen hebben voor de elektrische voertuigen van bezoekers. Met de gezamenlijke groepsaankoop van Veluwe op 1 die in 2019 is georganiseerd, is PARKnCHARGE gecontracteerd om recreatieondernemers te ontzorgen. De groepsaankoop en bijbehorende samenwerking heeft tot nu toe al geresulteerd in de versnelde realisatie van laadinfrastructuur, maar daar zijn nog steeds stevige stappen in te zetten.

De voordelen voor alle betrokken partijen zit ‘m in de ontzorging die PARKnCHARGE biedt. Van het ontwerpen van een toekomstige laadoplossing tot realisatie, beheer en onderhoud van de laadpalen. Al meerdere ondernemers hebben de eerste laadvoorzieningen laten plaatsen. Bij sommigen is uitbreiding al wenselijk. De ondernemers doen gemakkelijk mee onder gunstige voorwaarden die al zijn vastgelegd in een modelovereenkomst tussen Veluwe op 1 en de leverancier. PARKnCHARGE breidt het aantal laadpalen stapsgewijs uit zodat laadfaciliteiten meegroeien met de behoefte. Ook wordt slim laden toegepast om het beschikbaar vermogen optimaal te benutten.

Online bijeenkomst voor ondernemers

Graag willen wij in 2022 een nieuwe boost geven aan het realiseren van laadinfrastructuur bij recreatieondernemers en voorzieningen. Daarvoor organiseren we op twee tijdstippen een online seminar ‘De Veluwe laadt je op’. Tijdens deze bijeenkomsten geven Veluwe op 1 en PARKnCHARGE uitleg over de gemaakte afspraken, wat deze betekenen voor de ondernemer en is er uiteraard ruimte voor vragen. De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • woensdag 12 januari 2022 om 19.30 uur en
  • maandag 17 januari 2022 om 10.30 uur.

Opgeven voor één van deze data kan door een mail te sturen aan laadpalenveluwe@parkncharge.nl voorzien van contact- en organisatiegegevens en emailadres. Deelnemers ontvangen een week voor de online seminars de link met uitnodiging.

Nu al interesse in een laadpaal? Stuur een e-mail naar laadpalenveluwe@parkncharge.nl voorzien van contactgegevens. Dan neemt PARKnCHARGE binnen 48 uur contact op om te bekijken hoe realisatie zonder zorgen snel kan plaatsvinden