PARKnCHARGE voorziet de Veluwe van laadpalen

Drie laadpaalleveranciers hebben een aanbod gedaan voor het mogen ondersteunen van de 32 Veluwse ondernemers die zich hadden aangesloten bij de groepsaankoop deze zomer. Het bedrijf PARKnCHARGE is daar als winnaar uit de bus gerold. Dit bedrijf met Amersfoort als thuisbasis sprak de beoordelaars het meeste aan. Vooral de klantgerichte aanpak sprak aan. Daarbij worden de ondernemers zoveel mogelijk ontzorgd bij zowel de realisatiefase van de laadpalen als de exploitatiefase. Verder sprak aan dat de oplossingen die PARKnCHARGE biedt voor ‘slim laden’ goed zijn aan te passen aan de wensen van verschillende ondernemers. Daardoor blijkt het in veel gevallen mogelijk om laadpalen te realiseren, zonder dat er direct een grote investering nodig is voor het vergroten van de netaansluiting.

 

 

 

 

 

Aanbod voor hele Veluwe…

PARKnCHARGE gaat meteen van start voor de 32 deelnemers aan de groepsaankoop met aanleg, beheer, onderhoud en exploitatie van laadpalen.

Maar het aanbod wat zij die bedrijven hebben gedaan, doen zij ook aan andere recreatieondernemers op de Veluwe. Zowel de VeluweAlliantie als PARKnCHARGE hebben een gedeelde missie op het gebied van duurzaamheid om zo bij te dragen aan een betere leefomgeving. En het beschikbaar hebben van voldoende laadpalen draagt bij aan de ambitie om de Veluwe om te vormen tot de meest gastvrije regio.

Wie is PARKnCHARGE?

PARKnCHARGE exploiteert nu al ruim 200 laadpalen (voor bedrijven en het grote publiek). Zij hebben een grote ervaring als exploitant op het gebied van realiseren, beheren en onderhouden van de zogenaamde laadinfrastructuur. PARKnCHARGE is groot genoeg om een professionele en betrouwbare partner te zijn en niet te groot om het persoonlijk te houden met veel aandacht voor het kleinschalige. Zij werken voor het plaatsen van laadpalen samen met Ecotap, een bedrijf dat werkt met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo wordt ook op die manier een bijdrage geleverd aan duurzaamheid.

Meer informatie…

Ook interesse? Meteen mailen met Nadine Folkertsma…