Belevingsgebieden Veluwe

De Veluwe is een sterk merk, iedereen denkt meteen aan de bekende aspecten: herten, rust, ruimte, bossen, zandverstuivingen en heidevlakten. Willen we graag zo houden, maar we willen ook graag aandacht voor de andere aspecten van de Veluwe die de moeite waard zijn. Hoe pakken we dat aan?

Een groep externe deskundigen heeft, samen met veel mensen vanuit de Veluwe, gezocht naar een manier om samenhang, samenwerking en focus te versterken. Zij zijn uitgekomen op een concept dat we ‘Belevingsgebieden’ noemen en dat is het beste te zien als een methode om tot versterking en een goede ontwikkeling te komen van nieuwe producten en diensten. Uitgangspunt is dat ieder stukje Veluwemassief ook eigen accenten heeft om te beleven als bezoeker.

VisitVeluwe gaat vanaf december 2018 aan de slag in de verschillende regio’s om mensen te inspireren aan de hand van de Belevingsgebieden. Waar wanneer? Zie onderaan het schema van de Roadshow…

De Belevingsgebieden en hun ontstaan staan beschreven in een apart boekje. Voor mensen die helemaal de diepte in willen om de geschiedenis van de Veluwe te doorgronden is er ook de landschapsbiografie.

Roadshow Belevingsgebieden

Het boekje Belevingsgebieden gaat dieper in op het waarom en hoe van het verdelen van het Veluwemassief in aparte belevingsgebieden.

Wanneer? Waar? Welk gebied?
17 december 2018 vanaf 19.00 uur Landgoed Hotel Avegoor, Zutphensestraatweg 2, 6955 AG Ellecom De Veluwezoom

Afgeronde bijeenkomsten

Wanneer? Waar? Welk gebied?
10 december 2018 van 15.30 tot 18.00 uur Park de Hoge Veluwe – parkrestaurant De Hoge Veluwe en de dorpen om de drie ingangen heen.

Bijeenkomst in het tijdelijke Parkrestaurant op de Hoge Veluwe…