Succesvol zesde VeluweCongres

14 maart 2024 – Een zeer geslaagde zesde editie van het VeluweCongres 12 maart jl. Een congres waar Veluwse overheden, ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Wat een fijne dag was het bij kasteel De Vanenburg: Mooie woorden van onze voorzitter Willem Bijleveld over de unieke samenwerking op de Veluwe, merkleider van Visit Veluwe, Sarel Tempelman vertelde over zijn eerste honderd dagen in functie en Markus Konings (CEO Sandenburg-DST) nam het publiek mee in hoe je samenwerking kunt inzetten voor het creëren van belevenissen en spoorde aan tot het tonen van lef💪🏻.

De workshops van diezelfde Markus Konings, van Luc Berris en Danny Huizer, van Omar van Beek en van Andre Donker zaten bommetje vol, terwijl weer een andere groep zich liet rondleiden over het fraaie landgoed van kasteel De Vanenburg.

Tijdens het avondgedeelte spraken Wendy Weijdema, Michel van Maarseveen, Kees Rutten over bezoekersspreiding en namen Didi Dorrestijn-Taal en Peter Kentie ons mee in hun visie op samenwerking.

De deelnemers gaven in een enquête aan het VeluweCongres met een 7,8 te waarderen. Daar zijn we heel blij mee. Volgend jaar ontmoeten we elkaar opnieuw ergens op die fraaie Veluwe!

Kon je er niet bij zijn? Of wil je nog even nagenieten? Visit Veluwe maakte een impressie van het congres: