Veluwe Verbindt – congres op 27 maart 2017

Kom langs op het congres op maandag 27 maart onder de titel ‘Veluwe Verbindt’. De Veluwe, onlangs door het publiek uitverkozen tot een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, is volop in beweging. Zuinig zijn op de natuur en tegelijkertijd zorgen voor meer bezoekers op de Veluwe is de ambitie van de Gebiedsopgave Veluwe-op-1. Daar werken we samen aan: ondernemers, natuurorganisaties, terreineigenaren en overheden. Het congres wordt, evenals de vorige editie, georganiseerd door marketingorganisatie VisitVeluwe en het Sprintteam voor de Gebiedsopgave.

Het congres vindt plaats in Ede in de Cinemec-bioscoop, aan de Laan der Verenigde Naties 150 en dat is omdat in het najaar de première is van de Veluwefilm. Congresgangers krijgen een appetizer te zien. Voorafgaand aan het plenaire deel dat vanaf 15.30 uur begint zijn er verschillende deelsessies waar u zich voor op kunt geven.

Programma:
12.30 – 13.00 Inloop met lunch

Plenaire sessie
13.00 – 14.00 Workshop marketing Duitsland
De experts van RED Online Marketing nemen het publiek mee in de belangrijkste keuzes die je moet maken om meer Duitse gasten naar je bedrijf te trekken.

Deelgroepsessies
14.30 – 15.30 Deelgroepsessies met keuze uit: Veluws Erfgoed Beleven, Fietsknooppunten, Convention Bureau Gelderland en Natuur & Bezoekers (één deelsessie naar keuze).

Plenaire sessie
15.45 – 17.00 Gedeputeerde Bea Schouten van de Provincie Gelderland gaat in gesprek over ‘Gebiedsopgave Veluwe en de uitvoering van de VeluweAgenda’. Projectleider Floris Gerritsen vertelt over de voortgang van de VeluweAgenda met veel aandacht voor de concrete projecten die nu worden uitgevoerd. Aansluitend zal Bastiaan Overeem namens VisitVeluwe een toelichting geven over het traject ´Sterk Merk´ in het kader van de verkiezing Mooiste Natuurgebied van Nederland. Afsluiting met een korte preview van de film ‘De Wilde Veluwe’, met de mogelijkheid vragen te stellen aan filmmaker Luc Enting.

17.00 – 18.00 Netwerkborrel

Inschrijven gaat via het ingenieuze systeem van Momice. Vandaag nog even doen!