Veluwecongres 2021 vindt plaats op 11 maart

Markeer donderdagmiddag 11 maart in uw agenda voor 2021! Dat is de dag van het online VeluweCongres volgend jaar. Het thema voor 2021 is: HERSTEL. Herstel van veerkracht, van biodiversiteit, van landschap, van ontvangstlocaties, van routes, van zonering, van… de Veluwe!

Workshops
Afgelopen jaar zochten veel mensen de Veluwe op, om even weg van huis te zijn. Ondertussen gingen horeca, musea en  evenementen grotendeels op slot. Zowel natuur als economie staan onder druk. Hoe gaan we hier op een innovatieve manier mee om? Hoe halen we voor iedereen het beste uit de samenwerking op de Veluwe?
Op dit moment bereiden we interessante workshops over deze belangrijke thema’s voor. Daarnaast zijn we op jacht naar inspirerende sprekers én maken we het congres Coronaproof. Het programma en verdere details volgen op een later tijdstip.

Veluwecongres
Het congres is hét jaarlijkse moment waar leden van de Alliantie en andere actieve Veluwse partijen elkaar ontmoeten. Elkaar ontmoeten, inspireren en leren van elkaar staan centraal. Hoe creëren we samenhang tussen alle mooie initiatieven die er op de Veluwe zijn? Hoe zorgen we dat de actieve partners op de Veluwe samenwerken? En hoe willen we de ambitie die wij ons met de Veluweagenda hebben gesteld waarmaken? In meerdere workshops en presentaties besteden de deelnemers aandacht aan relevante thema’s.

Uitnodiging
Mocht u dit bericht niet ook in uw mailbox ontvangen? Geef dan even een seintje aan c.zeggelaar@apeldoorn.nl. Dan kunnen we de deelnemerslijst actualiseren.