Zelf aan de slag met Veluwepromotie

Voor de marketing van de Veluwe en al die bijzondere dingen die daar te beleven zijn, is het belangrijk dat dezelfde boodschap op verschillende plaatsen terugkomt. “Niet alleen VisitVeluwe is actief met deze vorm van communicatie, het is de bedoeling dat iedereen die hart heeft voor de Veluwe een eigen bijdrage levert” zegt Bastiaan Overeem die zich met zijn collega’s inspant voor actieve Veluwemarketing. “En wij kunnen daar hulpmiddelen bij leveren…” Waarom zou je als vakantiepark zelf schrijven over de schoonheid van de Veluwe, terwijl er goede teksten klaar liggen die direct te plaatsen zijn in de eigen folder of op de eigen website?

VisitVeluwe biedt een vijftal gereedschapskisten waarmee je zelf de Veluwemarketing kunt oppakken. Die gaan over de volgende onderwerpen:

  1. Veluwe
  2. Erkend Veluws Streekproduct – Echt Veluwe
  3. Hanzesteden
  4. Veluws Erfgoed Beleven
  5. Mondriaan tot Dutch Design

Voorbeelden uit de beeldbank van VisitVeluwe

Teksten, suggesties voor foto’s maar ook ideeën over het opbouwen van een community via social media vindt de Veluwepartner in een compact mapje. Als jouw recreatiepark of landgoed bijvoorbeeld niet ver ligt van Hattem, Elburg of Harderwijk kun je eenvoudig materiaal gebruiken over wat er zoal te beleven is voor bezoekers rond deze Veluwse Hanzesteden.

Wie suggesties heeft voor een nieuwe toolkit, wie aardige publieksfoto’s ter beschikking wil stellen voor de social media of wie gewoon wat wil vragen, kan contact zoeken met VisitVeluwe. Juist door de samenwerking krijgt de Veluwe een krachtige uitstraling als een machtig gebied waar altijd iets te beleven valt.